STALEN DEUREN

STIJLVOLLE UITSTRALING EN STRAK DESIGN

Geen huis is tegenwoordig compleet zonder stalen deuren. Van een gezellig rijtjeshuis tot moderne villa, deze deuren zijn een echte eyecatcher voor in iedere woning. Wij maken en plaatsen de deuren zelf, daardoor hebben we invloed op het gehele proces én kunnen wij de deuren geheel naar uw wens maken. Eind goed al goed!

MAATWERK

VAN OFFERTE TOT PLAATSEN VAN UW DEUREN

Vanaf het uitbrengen van de offerte, tot het plaatsen van uw nieuwe deuren, het is allemaal maatwerk. Van Dijk Metaaldesign voert alles uit in eigen beheer: inmeten bij u thuis, ontwerpen, tekenen, productie en plaatsing, u mag met volle teugen meegenieten van dit proces!
Hierdoor kunt u alles aan ons over laten.

EIGEN ONTWERP

VOOR EEN DEUR NAAR UW WENSEN EN IDEEËN

Of u nu kiest voor een strakke, hedendaags moderne of een landelijke uitstraling, of toch juist die klassieke deur. Onze deuren passen in elk interieur en in elke ruimte. Of dit in uw huiskamer, kantoor of vide is, onze deuren komen altijd tot hun recht. U kiest zelf voor het ontwerp en de kleur. Scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur, samen kijken we dan wat het beste bij uw situatie past.
Bij Van Dijk Metaaldesign wordt u volledig betrokken om tot een mooi resultaat te komen! Wij werken uw deur uit in een 3D-impressie en zo krijgt u direct een beeld van hoe uw deur in uw omgeving eruit komt te zien!

MEER INSPIRATIE | STALEN DEUREN

OFFERTE AANVRAGEN?

Nieuwsgierig geworden naar wat Van Dijk Metaaldesign kan betekenen voor u? Vraag een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.