STALEN TRAPPEN

IN STIJL EEN STAPJE HOGEROP

Een degelijke trap in uw huis, kantoor of bedrijfspand? Dan is een stalen trap de beste keuze. En niet alleen omdat het stoer en degelijk is, maar het geeft de ruimte ook klasse!
Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen en bijbehorende balustrades van metaal. Uiteraard is een combinatie met hout, glas en beton ook mogelijk. Wij ontwerpen en produceren trappen en balustrades geheel naar uw wens en wij geven onze adviezen uit ervaring!
Uiteraard monteren wij alles zelf waardoor wij garant kunnen staan voor 100% klanttevredenheid.

HET DOEL VAN DE TRAP

FUNCTIE EN RUIMTE

Het is heel belangrijk om te bepalen wat het gebruik van de trap zal zijn en hoeveel ruimte er beschikbaar is. Aan de hand daarvan kunnen wij samen met u kijken wat voor u de beste en mooiste oplossing is. Er zijn namelijk veel vormen trappen die wel of niet bij uw situatie passen, maar bijvoorbeeld ook de keuze van het materiaal bepaalt hoe zwaar de belasting van de trap mag zijn. Die combinatie vormt uiteindelijk het uitgangspunt voor het ontwerp van uw trap.

ELKE TRAP UNIEK

DE TRAP TOT KUNSTWERK VERHEVEN

Met de juiste keuze van vorm en materiaal kan een trap een waar kunstwerk worden en een echte eyecatcher in uw bedrijf, of huis. Dit kan zijn in de vorm van een luxe entreétrap, maar ook een designtrap met zwevende treden. Wij denken graag mee om te komen tot een resultaat die verbluffend zal zijn voor u en uw bezoekers, want iedere trap is uniek!

BALUSTRADES

VOOR UW TRAP, BALKON OF DAKTERRAS

Ook veiligheid rondom uw trap heeft uw aandacht nodig. Daarom is de keuze voor een balustrade zeer belangrijk. Samen met u kijken we naar een ontwerp dat past bij uw trap. Zo hoeft het geen losstaand element te zijn, maar juist een aanvulling of versterking van het ontwerp.
Bent u op zoek naar een mooie balustrade rond uw balkon of dakterras, ook daarbij kunnen wij u helpen. Zeer modern met RVS en glas of een Frans balkon met een sierlijk hekwerk. De keuze van materiaal is net zo groot als bij de trappen. Zo kunt u door een combinatie van ontwerp en het gebruikte materiaal de juiste sfeer geven aan uw balkon of dakterras.

MEER INSPIRATIE | TRAPPEN & BALUSTRADES

OFFERTE AANVRAGEN?

Nieuwsgierig geworden naar wat Van Dijk Metaaldesign kan betekenen voor u? Vraag een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.